Sølystskolen og Sølyst Dagtilbud har i fællesskab skabt en ramme, hvor børnene lærer og udvikler sig bedst muligt i overgangen fra børnehave til skole.

Hen imod slutningen af børnehavetiden målrettes indsatsen i retning af de skift, børnene står overfor i forbindelse med overgangen til skole.

Tryghed i skiftet fra lille til stor

Det er godt for børnene at komme og se skolen, at få billeder på lokaler, legepladsen, de større børn og i det hele taget se, hvad skolen er for en størrelse.

- Derfor besøger børnene skolen sammen med deres pædagoger fra børnehaven.

Sølystskolen har lavet en brochure om skolestart. Her får du overblik over alt i forbindelse med skolestarten og dit barns overgang fra daginstitution til skole.

Skoleindskrivning - 2021

Indskrivning til skolestart 2021 er åben fra 5. oktober 2020 til 6. januar 2021- Du indskriver dit barn her: www.aarhus.dk/skoleindskrivning

Du har også mulighed for at indskrive dit barn på skolen. - Indskrivningen på skolen finder sted den 8. december 2020 - Kl. 15.00-18.00.

Skoleindskrivning - Intromøde

I forbindelse med indskrivningen til det nye skoleår inviterer vi forældre til de nye elever til intromøde på skolen. Til mødet er I velkomne til at kigge jer omkring og se de lokaler, børnene skal være i, når de starter i børnehaveklassen.

Intromødet afholdes den 11. november 2020 - Kl. 19.00.