Velkommen i Skole - Film

På Sølystskolen har vi lavet lille velkomstfilm til vores nye Sølystskolebørn.

Filmen skal hjælpe de nye børnehaveklasseelever til bedre at forstå skolestarten, før det hele går løs efter sommerferien.

Go' fornøjelse!

Skoleindskrivning - 2022

Indskrivning til skolestart 2022 vil være åben fra 4. oktober 2021 til 7. januar 2022-  I indskriver jeres barn her: www.aarhus.dk/skoleindskrivning

I er også velkomne til at indskrive jeres barn på skolen Onsdag den 8. December 2021 Kl. 15-18.

Skoleindskrivning - Intromøde

På Sølystskolen har vi en lang og udbytterig tradition for at afholde informationsmøde inden indskrivningen.

På mødet vil I høre nærmere om livet på skolen, og få lidt nyttig og praktisk viden med på vejen til skolestarten. I får mulighed for at stille spørgsmål, og I får en rundvisning på skolen og i børnehaveklassernes lokaler.

Intromødet afholdes typisk i starten af november. - Intromødet for Skolestarten 2022 er nu afholdt.

Før dit barn starter

Sølystskolen og Sølyst Dagtilbud har i fællesskab skabt en ramme, hvor børnene lærer og udvikler sig bedst muligt i overgangen fra børnehave til skole.

Hen imod slutningen af børnehavetiden målrettes indsatsen i retning af de skift, børnene står overfor i forbindelse med overgangen til skole.

Tryghed i skiftet fra lille til stor

Det er godt for børnene at komme og se skolen, at få billeder på lokaler, legepladsen, de større børn og i det hele taget se, hvad skolen er for en størrelse.

- Derfor besøger børnene skolen sammen med deres pædagoger fra børnehaven.

Sølystskolen har lavet en brochure om skolestart. Her får du overblik over alt i forbindelse med skolestarten og dit barns overgang fra daginstitution til skole.

Brochurer

Vi har i brochurerne nedenfor samlet en række nyttige informationer i forbindelse med skolestarten.