Det er også Mælkebøtten, der sørger for udlevering af madposer, skolemælk, vand og frugt.

Kantinens motto er: "En af de sjove og fire af de grove". Maden er så vidt muligt lavet fra bunden og af økologiske råvarer med et sundt og varieret udbud af madboller, grøntsager, smoothies, varme retter med mere.

Derfor kan du trygt give dit barn penge med til et måltid mad i Mælkebøtten.

Vi tilbyder altid smagsprøver til de elever, som er skeptiske eller siger, at de ikke kan lide maden. Man kan jo ikke sige, at man ikke kan lide det, man ikke har smagt. Og mange gange bliver eleverne positivt overrasket, og vil alligevel gerne have det.

Kostpolitik

For at kvalitetssikre Mælkebøttens tilbud ernæringsmæssigt, samarbejder Børn & Unges konsulenter med børne- og ungelæger, sundhedsplejersker og tandlæger i Sundhed og Trivsel.

Alle vores retter overholder de daglige anbefalede energifordelinger og indeholder max 30 procent fedt.

Vi sørger også altid for, at vores hjemmelavede supper, kødsauce og andre varme retter indeholder grøntsager.

I Mælkebøtten har vi det økologiske spisemærke i sølv. Vi bruger nemlig 60-90 procent økologiske råvarer.

Tjek vores smiley her.

Madposer

Mælkebøtten tilbyder alle elever en madpose bestående af en sund snack til den lille sult i 10-pausen og et solidt måltid midt på dagen.

Du slipper for at smøre madpakken, og vi sørger for et ernæringsmæssigt og velsmagende måltid lavet af Mælkebøttens personale, så dit barn har energi til hele dagen.

Madposernes indhold er - lige som al maden i Mælkebøtten - varieret og tilpasset årstiderne. Vores filosofi er, at den hver dag indeholder velsmagende mad med groft og grønt – og ”lidt af det sjove”. Brødet er hjemmebagt, grøntsagerne friske og råvarerne primært økologiske.

Konceptet er enkelt: Vælg hvilke dage, du vil købe madposen – bestil og betal hjemmefra – maden leveres til dit barn i klassen.

Her bestiller du madposer! - Du kan finde en guide til bestillingen nedenfor under - Brochure om Mælkebøtten.

Eksempel - Menu for Madposer i uge 35 - Aktuel Menu se nedenfor!

Mælkebøttens MobilePay

Salg fra Mælkebøtten

På grund af Corona-situationen har der i en periode været lukket for salg direkte fra Mælkebøtten. Fra tirsdag den 25. august 2020 må eleverne fra 4.-9. klasse igen komme til Mælkebøtten for at købe mad.

- Medarbejdere fra Mælkebøtten vil være behjælpelige med at Corona-regler overholdes ved ekspeditionen.

- Madposer udleveres som sædvanligt.