Årets gang

• Sidste Skoledag
  • Sommerfest
  • Klar - Parat - Skolestart

De forskellige klasser og klassetrin holder arrangementer og fester på skolen. Blandt andet afholder vi Indskolingsfest med Spøgelsesoptog for de mindste.

5. klasserne laver Musical, og 9. klasserne fejrer hvert år Sidste Skoledag.

Også i SFO’en er der tradition for festligheder såsom Sommerfest, OL, Temauger og Diskotek.

Ud over vores faste traditioner og arrangementer har vi også mange andre spændende begivenheder.

- Her kan eksempelvis nævnes: Verdensmesteren i Stand Up Padling Casper Steinfath på besøg - MadMikkel i Mælkebøtten - Invielse af fremtidens skoletoiletter - Fejring af vores MGP-Vinder Mille.

Årskalender 2020-2021

Link til Årskalender - PDF

Ferie

Sølystskolen følger Aarhus Kommunes overordnede ferieplan. Der er fem ferier i løbet af året samt diverse helligdage. På Aarhus Kommunes hjemmeside finder du en ferieoversigt for både dette skoleår og det næste.

Fraværsregler

Fra den 1. januar 2020 gælder der nye landsdækkende regler om fravær i folkeskolen. Her kan du læse, hvad de nye regler betyder for dig og dit barn.

Har du brug for at ansøge om tilladelse til ekstraordinær frihed, skal du blot, via Aula eller pr. mail, skrive til Skoleder Niels Petersen, Viceskoleleder Dorte Busk Bro, SFO-Leder Katrine Flye Jensen eller den Pædagogiske leder Anette Poulsen.

- Kontaktinformationer finder du under Kontakt.